”ÅBEN JAGTHYTTE”
Lørdag den 6. april 2019, kl. 10.00-12.00

Vi gentager ”succes’en fra sidste år” og inviterer til ”åben jagthytte” den første lørdag i april, hvor alle medlemmer er velkomne til en hyggesnak – forhåbentlig omkring bålet – og indendøre i jagthytten, hvis vejret ikke er med os.

Da vi netop har passeret foreningens fødselsdag (i år 86 år) er foreningen vært ved en øl og en dram. – Dette er såvel en god mulighed for at tage området nærmere i øjesyn for de medlemmer, der endnu ikke har været på reviret, som en oplagt mulighed til en god (jagt-)snak med både ”gamle# og nye medlemmer.

Vi håber, at I vil møde talstærkt op, så vi kan få en lige så hyggelig formiddag, som vi havde sidste år, hvor der jo netop var flere, der opfordrede til, at vi skulle gøre dette til en årlig tradition,.
Klik på det enkelte af billederne herunder for at se det i stor størrelse: