FORENINGSJAGT
Søndag den 8. november, kl.09.00 på foreningsreviret

"Same procedure as last" og ved alle foreningsjagterne på Colindseje. Medbring selv kaffen til det rundstykke, som foreningen er vært ved inden parolen, der afholdes udenfor jagthytten. Og det med "same procedure as last" er måske slet ikke sandt. Tværtimod. Der er mange andre muligheder for såter end "bare syd og nord på den sædvanlige måde", og dem agter vi at prøve af i løbet af sæsonen. Måske et par dem denne dag - måske en dag.
Alt jagtbart vildt må nedlæghges. Vi er nu inde i november måned, og rålammene er blevet så store, at de kan klare sig selv. Derfor er gammelråen nu også blandt det jagtbare vildt. DOG siger vi, at kommer der rå med lam, så tag lammet.
Tilmelding til Kim V. Larsen ((tlf./sms 20 90 96 47 - e-mail: kim.larsen@arriva.dk) tidligst lørdag den 24. oktober og senest søndag den 1. november.