FORENINGSJAGT – ”JULEOPTAKT”
Lørdag den 14. december, kl. 09.00

Den traditionelle ”Juleoptakt” – sidste jagt inden jul (også kaldet ”pølsejagten”) – som der erfaringsmæssigt er flere, der gerne vil deltage i, grundet det særligt ”jule-hyggelig” samvær efter jagtens afslutning.

Der bliver tale om traditionel posterings- & drivjagt af vandhuller og remiser på
både ”Nord” og ”Syd”. Da det er en festdag, bliver der ingen trampejagt denne dag. - Vi gør, som vi plejer: Korter jagten lidt af og slutter dagen af med, at foreningen i jagthytten er vært ved en gang varme pølser med tilbehør samt en juleøl og en dram, inden vi ønsker hinanden glædelig jul.

Så lad trygt madpakken blive hjemme, men husk tilmeldingen til Karl Aage Kannegaard tidligst lørdag den 30. november og senest søndag den 8. december.