FORENINGSJAGT – ”JULEOPTAKT”
Lørdag den 17. december, kl. 09.00

Den traditionelle ”Juleoptakt” – sidste jagt inden jul (også kaldet ”pølsejagten”), – som der erfaringsmæssigt er flere, der gerne vil deltage i, grundet det særligt ”jule-hyggelige” samvær efter jagtens afslutning.

Der bliver tale om traditionel posterings- & drivjagt af vandhuller og remiser på
både ”Nord” og ”Syd”. Da det er en festdag, bliver der ingen trampejagt denne dag. - Vi gør, som vi plejer: Korter jagten lidt af og slutter dagen af med, at foreningen i jagthytten er vært ved en gang grillede vildtpølser med tilbehør samt en juleøl (også alkoholfrie) og en dram, inden vi ønsker hinanden glædelig jul.

Så lad trygt madpakken blive hjemme, men husk tilmeldingen til Kim V. Larsen, - tidligst lørdag den 3. december og senest søndag den 11. december

11. november 2022:
O.B.S.: Vort gode medlem, Carsten Høgsholt og hans kone, Marianne, har venligt tilbud, at i stedet for "de sædvanlige" grillede vildtpølser gerne vil være værter ved en  gang krondyrgryde med kartoffelmos,
- hvilket vi naturligvis har sagt mange tak for ! (pølser kan vi altid få).Vi er allerede begyndt at slikke os om munden ! - Foreningen er selvsagt stadig vært for en julebryg og en dram.