ÅBEN JAGTHYTTE”
Søndag den 28. marts 2021, kl. 10.00-12.00

Sidste år måtte vi som bekendt aflyse også dette arrangement, der ellers har udviklet sig til god og hyggelig tradition, hvor vi markerer foreningens stiftelsesdato, 24. marts 1933, – i år altså fire dage efter foreningens 88-års fødselsdag (vi nærmer os en ”halvrund dag”).

Som vanligt markerer vi ”fødselsdagen” ved at foreningen er vært ved en øl/vand og en dram, ligesom der vil være mulighed for at købe en god grillpølse.

Dette er en oplagt mulighed for de nye medlemmer, vi endnu ikke har set til vores jagter og andre arrangementer, til at komme og sige ”goddaw” og hilse på evt. gamle jagtvenner og lære nye at kende, - såvel som en god mulighed for at tage området nærmere i øjesyn.

Alle er velkomne, så tag gerne familie og (jagt-)venner med. Måske nogle af dem kunne få lyst til at blive en del af vores jagtfællesskab ?

Vi håber således, at I vil møde talstærkt op, så vi kan få en lige så hyggelig formiddag, som før coronakrisen.

Her er et par stemningsindtryk fra forrige år: