ÅBEN JAGTHYTTE”
Lørdag den 26. marts 2022, kl. 10.00-12.00

Vi vedligeholder den gode og hyggelige tradition, hvor vi markerer foreningens stiftelsesdato, 24. marts 1933, – i år altså to dage efter foreningens 89-års fødselsdag (vi nærmer os en ”halvrund dag”).

Som vanligt markerer vi ”fødselsdagen” ved at foreningen er vært ved en øl/vand og en dram, ligesom der vil være mulighed for at købe en god vildtpølse fra grillen.

Dette er en oplagt mulighed for de nye medlemmer, vi endnu ikke har set til vores jagter og andre arrangementer, til at komme og sige ”goddaw” og hilse på evt. gamle jagtvenner og lære nye at kende, - såvel som en god mulighed for at tage området nærmere i øjesyn.

Alle er velkomne, så tag gerne familie og (jagt-)venner med. Måske nogle af dem kunne få lyst til at blive en del af vores jagtfællesskab ?

Her er et par stemningsindtryk fra tidligere år: