Beslutningsreferat af møde afholdt i Feldballe, vedr. Sekskantskydningen, den 1. juli 2020.

Referent: Bent I. Hansen, Feldballe.

Tak for et godt og hyggeligt møde.

Deltagende foreninger:

Rosenholm Jagtforening.

Boeslum Jagtforening:

Mols/Rønde Jagtforening:

Tirstrup/Hyllested Jagtforening

Feldballe Jagtforening:

Elsegårde Jagtforening:     fraværende.

Valg af forening der afholder Sekskantskydningen i 2020: Rosenholm, Falkær.

Skyderækkefølge:                                                        Hold.

Rosenholm                                                                     5 mandshold fra hver forening. 24
                                                                                           duer Jagt Tirstrup/Hyllested                                                           3 bedste resultat tæller.

Boeslum

Elsegårde                                                                       Individuelt:

Feldballe                                                                         Opvarmning; evt. 10 Jægertrap.

Mols/Rønde.                                                                  Rosenholm bestemmer

Dato: Lørdag den 22. august 2020, kl. 10.00.

Indskud: pr. forening 600,00 kr.

Pokalerne fra 2019 findes hos:

Holdpokal: Tirstrup/Hyllested

Indv. Frank Rasmussen, Feldballe

Opvarmning: Frank Rasmussen, Feldballe

Det blev besluttet at udarbejde et nyt hæfte, med regler m.m. der vandre rundt fra år til år, og opbevares af den afholdende forening, indtil næste års møde.

Håber det er refereret, som vi aftalte, eller vend venligst tilbage.

Med venlig hilsen, Bent