Oplevelser i Bukkepuljen 2021

21. maj 2021:
Dåvildt på reviret !

Per Bisgaard havde "morgentjansen" i stige 5 på Colindseje, - og skriver:
"Hej hold 3.
Nultur igen her til morgen, men tilgengæld så jeg to dådyr, spidshjort og då, langt ude på marken. Spejlet var meget tydeligtšŸ‘
Jeg vil gerne prøve stige 3 iaften fra kl 17.
mvh
Per"

Tak til Per for beretningen, - og "Knæk og Bræk" i stige 3 i aften  !
Der to stk. dåvildt, per så, er muligvis de samme to, som Jón Hjaltason så på premieremorgenen, oh som vores gode jagtvært, Thomas, også fortalte tirsdag aften, at han havde set i det samme område.

20. maj 2021:
Råvildt i Slusesåten

Christian Koudal forsøgte sig torsdag aften fra stigen i Slusesåten og fortæller:
"Jeg var på sluseposten fra kl. 19.00, der kom en lille famile forbi mig på den lille sti neden for stigen på vej mod stranden; de så mig ikke, men da de senere vende tilbage, så de mig og hilste og jeg hilste igen.
De første par timer så jeg en fasankok, 2 store harer og kl.21.15 så jeg et dyr komme ud ovre i det sydøstlige hjørne;den stod med enden til, jeg tror det var en buk, Den stod meget skjult i noget birkekrat. Iøvrigt gik der folk forbi oppe på stien ikke langt fra bukken. Der er ca. 130 m. derover. Den forsvandt så ind i nogle siv, og jeg så den ikke mere.
En god oplevelse, men jeg tror, det vil være en god idé at sætte et skilt op ved indgangen med "Jagt idag" når der nogen på posten derude.
Mjh
Christian"

17. og 20. maj 2021:
Meget vildt at se på
Kasper Fogh Mehl skriver :
"Tak for opdateringerne på bukkejagten. Den er da kommet godt igang!
Til info, så har jeg haft fornøjelsen af, at sidde i stige 7 og nyde synet af rævemor, med 3-4 unger, i remisen, lige oven for søen, over for stige 7.
Jeg så ræv både mandag morgen og aften og torsdag aften, så mon ikke de har grav inde i remisen.
Mandag nød jeg også synet af 2 råer, 2 bukke (lige på den anden side af skel), harer, gravænder og gæs.
Jeg er imponeret over modtagelsen, som nyt medlem, foreningens aktivitetsniveau og ikke  mindst foreningens revir, som ser ud til at være et både rig på vildt og gode naturoplevelser.
Mvh. Kasper Fogh"

Tak til Kasper for orienteringen, - og for de pæne ord ! - Og ja, der er et stort gravkompleks i remisen. Vi tror, at der måske også er mårhund i nogle af hullerne.

19. maj 2021:
Buk nr. 2 nedlagt i Bukkepuljen 2021

En flot 6-ender blev i aften nedlagt fra stige 9 af Klaus Boll. - Klaus beretter:
"Jeg skød bukken kl. 20. Den kom løbende ud fra mosen mellem stige 9 og 8 med retning mod skoven. Jeg blev nødt til at råbe lidt af den for at stoppe den; den løb ca. 30 m. og var noget svær at finde i græsset. En fin aften, Jeg sad i stige 9".
Vi ønsker Klaus STORT TILLYKKE !

16. maj 2021:
Første buk nedlagt i Bukkepuljen 2021

Den første buk i Bukkepuljen 2021 faldt på premiereaftenen, kl. 20.50 for et velrettet skud fra stige 2, afgivet af Henrik Boes Brølling. - Henrik fortæller:
"Jeg skød en rigtigt fin lille 6-ender fra stige 2, kl 20.50. Den gik ca 175m ude på græsskråningen over rapsen. Indgangshullet sidder fint på bladet, udgangshullet lidt lavt.
Den lå 10 meter fra skuddet, men tog alligevel lidt tid at finde, da den nåede ind i rapsen inden den lagde sig
God aften,
Henrik".

Vi ønsker Henrik rigtigt hjerteligt tillykke med premierebukken !