Oplevelser i efterårs-/vinter-riffelpuljen 2021-22

Skriv en tekst her

03. december 2021:
Femte stykke vildt nedlagt i riffelpuljen
I dag kl. ca.08.45 nedlagde Morten Waldstrøm denne smalrå fra stige 2

Morten fortæller:
"Satte mig i stige 2 her til morgen, idet jeg aftenen forinden havde siddet der. Ikke set noget, men under turen til og fra stigen, bemærkede jeg, at der var en del rævespor i sneen.
Da jeg gik på plads stødte jeg to dyr. (Rå med lam.) Kort tid efter, jeg var på plads, kom ræven fra nabo-remisen og over i vores remise. Desværre for tidligt. Den fortsatte ud over marken og mod Hvilsager by, uden den bemærkede mig.
Efter ca 1/2 time kl. ca. 08.45 puslede det i remisen bag mig. Så der gik en rå mellem træerne. Det lykkedes at dreje mig og få skudt. Den løb ca. 50 ud på marken, hvor den forendte.
Vurderer, at det er et smaldyr. Ingen mælk. Om den er kommet, efter jeg har sat mig, eller den har ligget i remisen, er jeg ikke klar over.
En fin oplevelse.
Mvh.
Morten Waldstrøm."

Vi ønsker stort tillykke til Morten ! - Dejligt at vide, at der stadig er vildt på reviret (råen med lammet). Vi kan jo også håbe på, at ræven vil komem frem igen, - på skudhold.

16. november 2021:
I dag blev det fjerde stykke vildt i riffelpuljen 2021-22 nedlagt

Klaus fortæller selv:
"Jeg har skudt en rå fra stige 8 her i dag kl 15 ,.Jeg kom op i stigen kl 10 min. i 15, og pludselig stod den der 70 meter ude; jeg ved sgu ikke hvor den kom fra, men den kom hen mod mig, jeg skød den på ca  60 m. - 18 kg brækket. er lettede også 4 fasaner
mvh klaus
"

Stort tillykke til Klaus, - og tak for både beretning og foto !

02. november 2021:
Flot eftermiddag uden skudafgivelse, med dejligt vildt at se på

Per Bisgaard søgte Dianas gunst fra stige 7 fra kl. 15.00 og til lukketid - Han fortæller:
"Det var en flot eftermiddag på sydstykket ved stige 7. Der gik en enkelt rå på engen nede bag ved stige 9 og derudover så jeg en del fasaner derude.
Men ingen skud afgivet
😀
mvh Per"
Tak til per for beretningen. - De mange fasaner, Per så, er jo nok nogle af dem, der ikke faldt for de afgivne skud ved foreningsjagten den 23. oktober. 

09. september 2021:
Ræv nr. 3 nedlagt i riffelpuljen

Jón Á, Hjaltason har kl. 23.05 i aften sendt os dette foto af den ræv, han tidligere på aftenen havde nedlagt fra stige 8. - Desværre har Jón ikke fået sendt os en beretning om sin oplevelse. - Derimod har Jón telefonisk fortalt, at det er den første ræv, han har skudt (Jón er islænding), og at han derfor vil have den udstoppet.Vi ønsker Jón stort tillykke med ræven, - og håber at få beretningen efterfølgende.

03. september 2021:
Ræv nr. 2 nedlagt i riffelpuljen
Kl. 20.00 nedlagde Per Bisgaard denne flotte hanfæv fra stige 7

Per fortæller:
"Jeg satte mig i stige 7 kl. 18 og den første time skete der intet. Kl. 19 kom der en hare forbi. Kl. ca 19.30 så jeg en en ræv til højre for andesøen, den var tydeligvis på jagt og rendte rundt på marken foran stige 7. Kl. 20 var den på ca 80 m. og jeg afgav et skud. Den var død på stedet og havde stadig en markmus i munden, da jeg fandt den:-)
Kl. 20.15 så jeg en mårhund til venstre for andesøen, men kun i kort tid, da en stor ræv pludselig dukkede op og løb efter den ind i mosen. Lidt et pudsigt syn.
Udsynet fra stigerne er supergodt nu, da Thomas (landmand) har slået græsset på alle markerne.
Knæk og bræk !
Hilsen Per"
Vi ønsker stort tillykke til Per og siger tak for både foto og den gode beretning !

01. september 2021:
Første stykke vildt i efterårs-/vinterriffelpuljen
2021-22
På premieremorgenen nedlagde Morten Waldstrøm kl. 08.10 denne smukke ræv fra stige 9.

Morten fortæller:

"Jeg satte mig i stige 9 kl. ca. 05.00. Efter kort tid var den en ræv på baitpladsen. Den underholdt mig i ca. 15 min., inden den gik ind i mosen.
Tågen kom og gik hele tiden. Så omkring kl. 06.00 en rå på bakken ved stige 7. (Kasper Fogh havde skrevet, at han ville sidde i stige 7, men jeg så ikke noget til ham ?)

Omkring kl. 07.00 kom der tre fasaner frem i solen. De kom inde fra mosen. 

Kl. 07.15 fik jeg øje på en rå med lam, som gik og essede på marken i den nordlige del af stykket.

Kl. 07.55 kom en ræv løbende fra stige 8 og ned mod mosen. Den løb direkte ind i mosen. Kl. 08.10 kom den fem igen, og jeg skød den.
Mvh. Morten W."

Vi ønsker Morten hjerteligt tillykke med den flotte ræv og siger tak for både billede og den gode beretning ! - Dejligt at høre, at der er så meget vildt på reviret.